Loppis och nyckelben

Igår var det gårdsloppis. Hanna tog med sig två filtar ut på gräset och la fram kläder och leksaker som hon ville sälja. Hon fick ihop 275 kr. Nelly åkte iväg på innebandymatch i österbybruk. Efter lunch gick Hanna till IP och mötte upp Milly. Vid kl 14 ringde Emma och meddelade att Nelly hade skadat axeln. Jag åkte till kyrkan och mötte upp henne vid hemkomsten kl 15. Vi åkte direkt till barnakuten. Vi fick registrera henne och vänta i sofforna utanför. Vid 16.15 fick vi komma in till sköterska för bedömning. Hon fick Alvedon och sedan väntade vi igen i sofforna. Dennis och Emma kom förbi med smörgåsar, dryck och godis. Hanna var hemma och hade sin kompis Emma på besök. Vid 17.15 fick vi komma in och vänta på en säng i korridoren bakom vikvägg. Efter ytterligare en halvtimme kom en läkare och läkarstudent för undersökning. De klippte upp matchtröjan. De tyckte sedan vi skulle gå till röntgen. Den ligger i ett annat hus så det var en bit att gå. Nelly gick långsamt pga smärtan. Det var ingen kö på röntgen. Efter att bilderna tagits fick vi vänta kvar en stund innan vi fick klartecken att gå tillbaka till barnakuten. Vi kom tillbaka vid kl 19 och fick vänta på sängen igen i ca en halvtimme. Sedan kom läkaren och berättade att det var en fraktur på nyckelbenet. En sköterska satte på en mitella på Nellys arm innan vi gick tillbaka till bilen för hemgång efter 4,5 timmar där. Så nu blir det vila några veckor framöver. Vi stannade till på McDonalds på vägen hem. Hanna och Emma hade fått hämtning av Emmas föräldrar och skulle sova hos henne. Nelly fick Ipren och försökte lägga sig i sängen efter att ha ätit. Varje rörelse gör ont så hon sov inte så bra.  

Vi klev upp vid 9.30. Jag åkte och hämtade Hanna kl 11. Vi åkte till stadium outlet och XXL för att köpa jacka, uteskor och inneskor. Nelly vilade i soffan. Jag skjutsade Hanna till Ifu kl 15 för internmatcher, jag åkte sedan till citygross och handlade. Hann hem en stund innan jag hämtade henne kl 17. Strax före 18 blev hon upphämtad av Elsa för att åka till crossfit. Jag hämtade dem 19.10 och vi skjutsade hem Elsa till skölsta och stannade vid Dennis och lämnade innebandyväska. Nelly skulle försöka duscha på kvällen, men fick inte av sport-bh som hon fortfarande hade på sig. Så vi fick klippa av den också. 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0