Vaccin

I måndags efter jobbet mötte jag upp Susanne på stan. Vi åt poke bowl och gick sedan till Bishop arms för quiz. Cyklade hem kl 20. 
 
I tisdags efter jobbet var det årsstämma i bostadsrättsföreningen ute på gården. 

I onsdags regnade det så jag tog buss till jobbet. Åkte hem lite tidigare för att åka till vaccinationscentral. Fick första sprutan mot covid, gick snabbt och smidigt. Sedan åkte jag till Alina och hämtade ut Hannas mobil som nu fungerar igen. Efter middagen gick Nelly hem till Lisa. Hanna lekte med Svea. Jag gick över till Susanne en stund. Nelly kom hem för att hämta sovgrejer och sov över hos Lisa. Träningar var inställda pga regnet. 

I torsdags regnade det också så jag åkte buss. Jobbade och handlade lite på ica.  

I fredags jobbade jag bara. 

Igår gick jag till IP för att se en period av Hannas match. Därefter åkte jag till lager 157 för att hämta jeansbeställning. Jag dammsög och städade när jag kom hem. Sedan cyklade jag till norra Gränbystaden och var in på dollarstore. Blev bjuden på grillad lax hos Susanne och hennes barn på kvällen. Kom hem kl 21. 

Idag har jag tvättat och slappat. Jag åkte till ica och storhandlade. Jag gick till IP och kollade på Hannas match. På kvällen gick jag en promenad på 5 km. 

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0