Tandläkare och sommartid

I måndags jobbade jag bara. 

I tisdags cyklade jag från jobbet kl 11. Jag mötte upp Nelly hos tandläkaren i Årsta. Det togs bilder på alla hennes tänder som inte kommit ut ännu, dock är vissa på väg åt fel håll... Vi handlade lunch på ica innan vi gick hem. Jag jobbade hemifrån på eftermiddagen. Jag och Hanna gick till fotbollskansliet för att prova regnjacka till henne. Sedan lekte Hanna med Svea medan jag och Nelly åkte och hämtade kakor som hon sålt. Vi åkte även förbi dollarstore och hm. Jag skjutsade Nelly till innebandyträning kl 19, hon fick skjuts hem av kompis. 

I onsdags var Hanna hos Dennis efter skolan. Nelly gick till fotbollsträning på IP kl 18, hon kom hem 19.30. Jag åkte till apotek och hämtade ut allergimedicin till Hanna och därefter hämtade jag Hanna på fotbollsträning i Lindbacken kl 20.15. 

I torsdags efter middagen promenerade Hanna till Årstaskolan för fotbollsträning. Jag skjutsade Nelly, Fanny, Hedvig och Astrid till innebandyträning i Lindbacken kl 19. Hon fick skjuts hem av Fanny. Jag gick till Årstaskolan och mötte Hanna kl 20.20. 

I fredags cyklade jag från jobbet kl 14 och mötte Nelly hos tandläkaren. En specialist skulle kontrollera hennes tänder inför eventuell utredning om tandställning. Sedan handlade vi fredagsmys på ica. Jag, Hanna och Svea åkte till dollarstore lite senare. 

Igår kom Svea hit på förmiddagen. Vi åt tidig lunch och sedan skjutsade jag Nelly och Hanna till Nellys extraträning i Lindbacken kl 13. Jag åkte en sväng till rusta. Sedan parkerade jag vid sporthallen och promenerade i Lindbacken i 40 min innan träningen var slut kl 15. Hanna var hemma hos Svea på eftermiddagen och kvällen. 

Idag har vi städat och tvättat. Efter lunch åkte Nelly till Astrid. Hanna fick skjuts till crossfit av Elsa. Jag hämtade dem kl 18 och skjutsade hem Elsa till skölsta. Vi köpte Max-mat med hem. Nelly kom hem samtidigt som oss. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0