Klang

I måndags efter jobbet gick jag till Bishop arms och mötte upp Susanne och hennes kompis för att vara med på quiz. Tog bussen hem kl 20. 

I tisdags jobbade jag bara. 

I onsdags var barnen och Esther hemma när jag kom hem. Jag gick till ica och handlade. Nelly och Esther gick till fotbollsträning på IP 17.45. Jag och Hanna åt sedan middag. Hanna åkte med Svea till och från träning i Lindbacken 19-20. Nelly kom hem 19.30. 

I torsdags efter jobbet blev jag bjuden på middag hos Susanne. Vi åt butternut-falafel. Gick hem kl 20. 

I fredags jobbade jag bara. 

Igår kom mamma på förmiddagen. Vi åt lunch hemma och åkte sedan till Gränby för lite shopping. Vi gjorde ärenden på Jysk, Ikea och rusta innan vi åkte hem. Vid kl 18 tog vi buss in till stan och åt på Klang Market. Vi delade på pizza med portabello och prosiutto samt åt friterad chèvre, friterade räkor och Sötpotatispommes med parmesan. Tog buss hem Kl 20. 

Idag hämtade vi barnen vid kl 11. Mamma firade Nelly som snart fyller år. Vi åt sushi till lunch och fikade. Vi borrade upp tre tavellister samt en klädhängare i hallen. Mamma åkte vid 15.30. Jag skjutsade Hanna till Dennis och Nelly till fotbollsträning. Sedan åkte jag till ica och storhandlade. 

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0