God jul

I måndags när jag kom hem från jobbet var Hanna, Nelly och Ebba hemma. Ebbas förälder kom och hämtade och vi åt sedan middag. Blev ingen träning idag. 

I tisdags jobbade jag bara. Nelly hade julavslutning i skolan och åkte sedan till skölsta. Dennis kom och hämtade Hanna vid lunchtid. 

I onsdags hade jag semester, slappade i pyjamas hela dagen. Kollade serier och tvättade. Barnen åkte till Skåne.  

I torsdags hade jag semester. Jag åkte till bilverkstad för att få hjälp med lampbyte. Åkte hem och fortsatte med tvätt. Vid 17 åkte jag till Fyrishov och simmade 1000 m. När jag kom hem gick jag över till Susanne och spelade Bingolotto. 

I fredags var det julafton. Jag packade på förmiddagen. Vid 12 åkte jag mot Avesta. Fick jullunch när jag kom fram. Jag och mamma kollade på serie. Vi åt räkor på kvällen. 

På juldagen kom Markus, othilia, nikki och Hollie. Vi åt julmat och öppnade paket. Fikade saffranspannacotta. Vi tog en kort promenad i kylan och spelade därefter olika spel. Till middag blev det ostbricka och tilltugg. 

Idag åkte jag hem till Carro och fick fina naglar. Blev julmat till lunch hos mamma innan jag åkte tillbaka till Uppsala. Fick stanna i två olika poliskontroller och blåsa. Har slappat på eftermiddagen. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0