Fest

I måndags efter jobbet gick jag till Bishop arms för quiz med Susanne, Macke och Tobbe. Vi skulle även äta mat denna gång, blev fish and chips för mig. Tog buss hem vid 21.30. 

I tisdags var ingen hemma när jag kom hem. Nelly var på match på Ifu. Hanna var med Svea hos Oscar. Hon kom hem vid 18 och åt middag. Jag åkte till Ifu 18.30 och hämtade Nelly, Astrid och Hedvig. Skjutsade hem dem. Hanna fick skjuts till och från fotbollsträning i Johannesbäck av Dennis. Jag åkte till stadium och hämtade ut paket och sedan till Årsta för att hämta ut fler paket. 

I onsdags efter jobbet tog jag buss till Gränby och mötte upp Helena. Vi åt middag på Pinchos och gick därefter på bio. Vi såg House of Gucci. Fick skjuts hem av Helena Kl 21. 

I torsdags efter jobbet åkte jag till Ica och handlade inför fest. 

I fredags efter jobbet tog jag buss till Ikea. Jag shoppade lite glas och tog sedan buss hem. 

Igår åkte jag på ärenden till återvinningen och byggmax. Sedan ägnade jag några timmar åt städning. Jag tittade även på skidskytte på tv. Jag förberedde all tilltugg till festen och gjorde mig iordning. Kl 18.30 kom Susanne, Åsa, Macke och Tobbe. Vi åt goda snittar. De åkte hem vid Kl 1 och jag plockade undan en del. 

Idag sov jag till kl 11. Har inte varit jättepigg, lite yr och trött idag…. Jag slappade mest framför tv. Har fixat med tvätt och disk. Hur kan det ha använts 30 glas till 5 personer…? 🤔😊 Vid kl 17 kom Hanna. Lite senare åkte jag till ica och storhandlade. Kl 20 åkte jag till skölsta och hämtade Nelly. 

(null)

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0