Batteri

I måndags var jag in på Teknikmagsinet för att få mitt mobilbatteri utbytt till ett nytt. Efter jobbet mötte jag upp Susanne, Marcus och Tobbe på Bishop arms för musikquiz. Cyklade hem vid kl 21. 

I tisdags kom Hanna hem strax efter mig. Nelly stannade hos Dennis för att ha närmre till innebandyträningen. Kl 20 cyklade jag till Johannesbäck, i regnet, för att möta upp Nelly. 

I onsdags skjutsade jag Hanna till innebandyträning i Lindbacken. Nelly hade besök av Adelina. Kl 19 hade Nelly utvecklingssamtal via dator. Därefter hämtade jag Hanna i Lindbacken kl 20. 

I torsdags gick Hanna iväg till IP på fotbollsträning. Nelly hade följt med Esther hem och åkte med dem på träning. Jag gick till IP kl 19 och mötte upp Hanna. Jag åkte till Lindbacken och hämtade Nelly kl 20. 

I fredags var Hanna med Svea och Maxima. Nelly åkte med Lisa till Gränby och kom hem vid 18.30. Svea och Maxima sov kvar, så jag sov på soffan. 

Igår skjutsade jag Nelly till tåget, kl 10.25 åkte hon till Hedemora. Jag skjutsade Hanna till Lindbacken på match, samling var 12.30. Hon stannade kvar och tittade på matchen som spelades efteråt så jag hämtade upp henne 15.30. Vi åkte på ärenden till ica, Decathlon och rusta. Köpte med sushi hem. Susanne kom över och åt middag och tapas. 

Idag kom ewilyn, Svea och Abdul och lekte med Hanna. Jag hämtade Nelly vid tåget 15.30. Jag skjutsade Hanna till crossfit kl 17. Medan hon tränade så köpte jag middag på subway och tankade bilen. Hämtade upp henne kl 18. 

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0