Italiensk pizza

I måndags jobbade jag bara. 

I tisdags var Nelly hemma när jag kom hem. Vi åkte till Subway och köpte middag. Jag skjutsade till innebandy på Johannesbäck kl 19, därefter hämtade jag Hanna som var hos Elsa i skölsta. Jag hämtade upp Nelly vid 20.30. 

I onsdags, torsdags och fredags jobbade jag bara. 

Igår sov jag till kl 10. Låg kvar i sängen och surfade ett tag. Jag dammsög innan lunch. Sedan plockade jag fram jullådorna från förrådet och satte ihop granen. Vid 16.30 åkte jag till Fyrishov och simmade 1000 m. 

Idag vaknade jag 9.20. Efter frukost åkte jag på ärenden till Moogio, Netonnet, rusta och Intersport. Åkte till ica och storhandlade. Köpte med sushi från Natsu hem. Kl 16 tog jag buss in till stan och mötte upp Åsa vid italienska Ll’amice. Vi åt pizza, vi delade på en med bresaola och en med chèvre/äpple/honung. Till efterrätt delade vi på en nutellapizza. Tog buss hem vid kl 19. 

(null)

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0