Cykelverkstad

I måndags var Hanna hemma när jag kom hem. Nelly hade följt med Tuva hem. Jag skjutsade Hanna till innebandyträning i Johannesbäck kl 18. Jag åkte hem och lagade middag. Sedan hämtade jag Hanna kl 19 och vi hämtade därefter Nelly i skölsta. 

I tisdags jobbade jag bara. 

I onsdags när jag nästan var framme på jobbet så hoppade min kedja, så jag fick gå med cykeln sista biten. När jag slutade jobbet så gick jag till närmaste cykelverkstad och lämnade in cykeln. Jag promenerade hem. När jag kom hem så var Nelly och Idde hemma. De hade varit på innebandyträning på Ifu kl 16-17. Nu var de på väg till fotbollsträning på IP. Jag hämtade upp Hanna som var hos Dennis. Hon fick byta om i bilen. Jag skjutsade henne till innebandyträning i Lindbacken. Jag åkte hem och lagade middag. Gick till IP och mötte upp Nelly kl 19.15. Hämtade Hanna kl 20. 

I torsdags promenerade jag till jobbet. När jag slutade var cykeln klar. Även ringklocka, baklyse och reflexer hade lagats. Denna dag vilade barnen från träningarna. Vi var bara hemma. 

I fredags cyklade jag förbi ica på vägen hem. Jag och Hanna lagade tacos. Nelly var hos Adelina i salabacke. Jag cyklade dit och mötte upp henne vid kl 20. 

Igår bytte vi sängkläder och körde massa tvättmaskiner. På eftermiddagen gick jag promenad med Susanne. Jag och Nelly åkte till kandyz och köpte godis. Resten av dagen slappade vi. 

Idag har vi också tagit det lugnt och kört tvättmaskiner. Skjutsade Nelly till Gränby efter lunch. Hämtade henne två timmar senare. Vi åkte då förbi hos Dennis med fars dagpresent. När vi kom hem bytte Hanna om. Jag skjutsade henne till crossfit kl 17. Medan hon tränade en timme så åkte jag och tankade och handlade på Willys. Vi köpte med oss pizza och kebab hem. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0