Födelsedagsfirande

I måndags åkte vi till Avestas badhus Metropoolen. Vi badade med mamma och Magnus familj samt åt lunch och glass. När vi kom tillbaka till Marcus så kom även nikki och Hollie hem för pappavecka. Jag tog med mig alla fyra barnen till ica för att handla inför tårtbakande. På kvällen kom Magnus över med en vegetarisk lasagne som mamma gjort. Tyvärr regnade det större delen av dagen. 

I tisdags bakade jag och Hanna tårtor på morgonen. Vi åkte hem till mamma för att starta födelsedagsfirandet. Marcus jobbade dock på förmiddagen. Vi körde tillbaka bilen till Marcus och nikki och Hollie åkte sedan sparkcykel till skateparken medan vi promenerade dit för att möta upp resten. Vi åt grillad mat, drack champagne och mamma öppnade paket. Barnen hann kicksparka i skateparken innan vi gick hem. Vi promenerade sedan in till stan där vi fortsatte firandet på Fino med mostrar och kusiner. Jag åt bruschetta med brie, honung och jordgubbar samt pulled beef Burger. 

I onsdags åkte vi till Pålsbenning och badade. På vägen hem köpte vi med pizza till lunch. Sedan spelade vi minigolf, lekte i Karlbergsparken och avslutade dagen med tacomiddag. Vi promenerade hem till marcus vid kl 23.

I torsdags åkte Magnus familj hem mot Luleå. Vi sov länge och packade ihop våra saker. Efter lunch åkte vi på utflykt till Kulinariet i Stora skedvi med mamma och Marcus familj. Där köpte vi chips, godis och glass. På kvällen åt vi grillade hamburgare. Vi sov kvar hos mamma. 

I fredags åkte jag och barnen in till stan och shoppade på hm och sedan vidare till Pickaboo. Efter lunch åkte vi hem mot Uppsala. På kvällen åkte jag över till Susanne och ställde in en del av mina grejer i hennes förråd. 

Igår morse cyklade jag till ica och handlade frukost. Hanna cyklade sedan till Svea på förmiddagen. Jag och Nelly åkte på ärenden till hm, Kappahl och stadium. Vi köpte med lunch från chop chop. På eftermiddagen fortsatte jag med packandet, det tar aldrig slut... Hanna sov kvar hos Svea. 

Idag hämtade vi upp Fröya i skölsta kl 11 och sedan även Hanna och Svea. Vi åkte till Fyrishov och badade i fem timmar. Hade med pastasallad till lunch. Vi skjutsade hem Fröya och Svea. Efter middagen gick Hanna hem till Svea för att sova där. Jag har skruvat ihop en ny låda och dörr till skåpet i sovrummet. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0