Nytt jobb

I måndags började jag på nytt jobb kl 9, som ekonom på Studentbostäder i Sverige AB. Kontoret ligger centralt. Jag promenerade dit och hem. Första dagen gick bra. 

I tisdags åkte jag till Årsta och parkerade på Kummingatan. Cyklade sedan till jobbet. Efter jobbet cyklade jag till bilen och åkte sedan till Dennis och hämtade Nelly som hade lätt feber och ont i halsen. Vi hämtade därefter Hanna i skölsta, hon hade följt med Isabell hem efter skolan. 

I onsdags skjutsade jag Hanna till Dennis så att hon kunde promenera därifrån till skolan. Jag parkerade i Årsta och cyklade till jobbet. Efter jobbet cyklade jag tillbaka och åkte sedan till Dennis och hämtade Hanna. Vi åkte till McDonalds och åt middag, och hon bytte om till fotbollskläder. Jag skjutsade henne till träning kl 18 på Johannesbäcksskolan. Jag köpte med mat hem till Nelly som mådde bättre. Jag hämtade Hanna 19.30. 

I torsdags skjutsade jag Hanna till Dennis så att hon kunde cykla därifrån till skolan. Jag parkerade i Årsta och cyklade till jobbet. Efter jobbet cyklade jag tillbaka och åkte sedan till Svea och hämtade Hanna. Vi åkte hem och åt middag med Nelly. Vi skjutsade Hanna till fotbollsträning i Lindbacken kl 19. Vi handlade på Willys medan hon tränade och hämtade henne därefter kl 20. 

I fredags skjutsade jag båda barnen till Dennis så att de kunde cykla därifrån till skolan. Jag parkerade i Årsta och cyklade till jobbet. Efter jobbet cyklade jag tillbaka och åkte sedan till skölsta för att lämna övernattningsväskan till Hanna. Hon hade följt med klara hem från skolan. Nelly hade åkt till Fyrishov med kompisar så jag åkte och handlade på Ica innan jag åkte hem. Satt och läste en stund. Hämtade Nelly 21.15. 

Igår hämtade jag Hanna i skölsta kl 11. Vi åkte till Gränby för att köpa present. Hon åt korv med bröd. Sedan skjutsade jag henne till kalas hos Elise kl 13. Jag åkte hem till Nelly och åt lunch. Vi åkte sedan till lager 157 och stadium outlet. Vi hämtade Hanna kl 16. Var in på dollar store innan vi åkte hem. 

Idag klev vi upp kl 8. Jag skjutsade Hanna till graneberg för samling 9.30. Jag åkte och tankade bilen och hann sedan se halva matchen innan vi åkte hem för lunch. Sedan skjutsade jag Nelly till samling kl 13. Jag åkte hem till Hanna en stund. Åkte sedan till graneberg och hann se halva matchen innan vi åkte hem. Vi fikade och därefter skjutsade jag Hanna till crossfit kl 17. Medan hon tränade handlade jag på Willys.  


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0