Åland

I måndags var det dags att börja jobba igen efter semestern. Måndag, tisdag och onsdag jobbade jag bara. 

I torsdags efter jobbet åkte jag till Susanne. Hon bjöd på sallad och sedan kom några fler gäster då hon hade Me&I-party. Efter klädpartyt satt jag och Linda kvar på Susannes altan en stund för prat. Jag åkte hem vid kl 21. 

I fredags kväll åkte jag och hämtade Hanna och Svea som varit på kalas hos malva i Lindbacken. Vi skjutsade hem Svea och handlade sedan på ica. Hanna sov kvar hos mig. 

Igår klev vi upp 8.30. Jag skjutsade Hanna hem till Svea 9.30 då hon skulle åka med dem till fotbollsmatch. Sedan åkte jag till city gross och handlade. Jag åkte hem med matvarorna. Därefter åkte jag till Årsta och parkerade bilen. Jag tog därifrån cykeln till stationen och mötte upp Åsa, Susanne och Linda. Vi åkte med buss till Grisslehamn där Eckerölinjen avgick kl 15. Vi satt på däck och drack bubbel i solen. Vi handlade vin och godis på taxfree. På tillbakavägen åt vi trerättersmiddag. Jag åt skärgårdsröra på kavring, röding med örtsås och brownie.  Kl 20 var vi åter i hamn. Vi klev av bussen i Gränby 21.15 och lämnade av våra kassar hos Linda. Vi tog buss in till stan kl 22. Vi satt på stationens uteservering och drack en cider i kvällsvärmen. Blev dock trött och cyklade hem kl 24. 

Idag sov jag till 9.30. Cyklade till Årsta för att hämta bilen. Åkte och köpte sushi, hämtade kassarna som var kvar hos Linda, gjorde ärenden på dollar store och apoteket. På eftermiddagen har jag tvättat kläder och slappat. 

(null)

(null)

(null)

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0