Pyjamasparty

I måndags var jag på kundbesök i Hedemora. Kom hem kl 22. Hanna var på sjukhuset på förmiddagen då nya rör opererades in i öronen. 

I tisdags följde Hanna med Svea hem från skolan. Nelly fick skjuts till innebandy av Fanny. Jag hämtade henne 18.10 och skjutsade henne till gymnastiken. Kl 19.15 gick jag och hämtade Hanna hos Svea. Kl 20 åkte jag till ångelsta och hämtade Nelly. 

I onsdags cyklade Hanna själv till innebandyn för att titta på sin träning (vilar pga operation). Jag cyklade och hämtade henne kl 18. Vi handlade på Ica på hemvägen. 

I torsdags följde Esther och Elsa med barnen hem. De blev hämtade av sin pappa samtidigt som jag kom hem. 

I fredags följde Nelly med Ebba hem från skolan. Hanna var hemma när jag kom hem. Vi åkte till IP och hämtade Malva och Agnes från fotbollsträning. Därefter kom även Svea hem till oss för Pyjamasparty. Jag åkte och köpte pizzor till tjejerna. Sedan hämtade jag Nelly från träning 18.30. Hannas kompisar blev hämtade kl 21.30. 

Igår skjutsade jag Nelly till matchsamling i Sävja 12.50. Sedan skjutsade jag Hanna till Isabell i Skölsta. Jag hann tillbaka till Sävja för att se matchen. Vi åkte till ica och handlade. Vi hämtade Hanna 18.30 och åkte vidare till Ifu för att se när Hannas lag spelade match. 

Idag skjutsade vi Nelly till kalas hos Ebba i Lindbacken. Vi stannade till i Gränby på vägen hem, Hanna köpte ett litet biljardbord. Jag åkte och hämtade Nelly kl 14.30. Därefter har vi sorterat i Hannas klädlåda. Lite senare åkte vi till Dennis med fars dagpresent. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0