Julbak

I måndags när jag kom hem var barnen på träning. Hanna kom hem från IP strax efter 18. Jag hämtade Nelly, Sara och Fanny från träning på Ifu 19.30. 

I tisdags var barnen hemma när jag kom hem. Efter middagen skjutsade jag Hanna till Lindbacken för träning 19.15. Jag och Nelly bakade Nutellafudge. Jag hämtade Hanna och Klara 21.30. 

I onsdags var nelly hemma när jag kom hem. Jag lagade middag och hämtade sedan Hanna, Ella och Klara på ifu kl 18. Nelly fick skjuts till och från Lindbacken av kompis. 

I torsdags var nelly hemma när jag kom hem. Hanna kom hem från träning på Johannesbäck strax efter 18. Efter middagen bakade jag och Hanna Rocky road. Nelly fick skjuts till och från Lindbacken av kompis. 

I fredags var Hanna hos Svea. Jag skjutsade nelly till Ifu för samling 17.30. Jag var på dollarstore och Gränby medan de värmde upp. Sedan tittade jag på matchen 18.45, blev förlust. Vi åkte förbi chop chop på vägen hem. Kl 22 gick jag och mötte upp Hanna halvvägs från Svea. 

Igår klev jag och Nelly upp 7.30. Vid 8 skjutsade jag henne och Felicia till Björklinge för dömning. När jag kom hem vilade jag en timme. Sedan lagade jag lunch. Åkte till Björklinge och hämtade tjejerna 12.30. När vi kom hem skjutsade jag Hanna till padelhallen för fotbollsavslutning. Hem igen och fixa med tvätt och disk. Skjutsade nelly till Ellen 15.45, hon skulle åka med dem till Österbybruk för att titta på match. Hanna kom hem vid kl 17. Jag hämtade Nelly hos Ellen vid 20.30. 

I morse hade Hanna ont i halsen och feber så vi avbokade dagens två matcher. Vi slappade på förmiddagen. Tvättade kläder. Bakade smördegsinbakade äppelringar. Kl 16.30 fick Nelly skjuts av kompis till Storvreta. Jag åkte till Gränby och köpte julklappar. Sedan åkte jag till Storvreta och tittade på matchen. Tyvärr förlust, men ett mål av Nelly. Därefter åkte vi till Subways och köpte middag till Nelly. Släppte av henne i Skölsta innan jag åkte hem till Hanna. 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0