Gymnastiktävling

I måndags hade jag tandläkartid. Undersökningen slutade med att jag fick två nya tider i februari för lagning av gamla fyllningar. Jag hämtade sen Hanna på fritids. Nelly hade följt med Esther hem efter skolan. Efter middagen skjutsade jag Hanna till innebandyträningen kl 18 och åkte sedan till skölsta och hämtade Nelly. Jag cyklade till träningen och hämtade Hanna då hon samtidigt kunde hämta sin cykel hos Dennis i närheten. 

I tisdags hämtade jag Hanna på fritids. Men hon följde istället med Svea, som blev hämtad samtidigt av sin pappa, hem. Nelly hade åkt på innebandyträning med Dennis. Jag hämtade henne kl 18.10 och skjutsade henne till gymnastikträning. Jag gick till Svea på granngatan och hämtade Hanna 19.30. Åkte till ångelsta och hämtade Nelly kl 20. 

I onsdags hade jag tid på sjukhuset kl 15 för ultraljud av lymfkörtlar, allt såg bra ut. Jag gick sedan på stan en sväng innan jag cyklade hem. 

I torsdags hämtade jag Hanna på fritids. Inga träningar så en lugn kväll. 

I fredags var båda barnen hemma när jag kom hem. De hade varit på ica och handlat fredagsmys. Jag skjutsade Nelly till innebandyträning 17.30. Hem och lagade middag och sedan hämta henne 18.30. 

Igår klev jag upp 6.45. Jag och Hanna åkte till Ifu där de hade samling 7.45. De spelade en match med vinst. Åkte hem och lagade lunch. Jag skjutsade Nelly till samling på Fyrishov kl 12.30. Sedan åkte jag förbi ÖoB och kappahl. Jag åkte hem och hämtade Hanna. Vid kl 14 skjutsade jag henne till klara i skölsta. Därefter åkte jag till Fyrishov för att se gymnastiktävling. Nellys grupp var först ut, sedan tog det 2,5 timmar att titta på övriga 20 grupper innan det var dags för prisutdelning. Nellys grupp tog silver i alla tre grenar. Vi hämtade Hanna och köpte mat på chop chop. 

Idag sov jag till 9.15. Vi slappade på förmiddagen. Nelly hade sedan samling på Ifu 13.20, med match 14.20. Hon hoppade in och spelade med 09-laget och det blev vinst. Vid 16-tiden kom Svea hem till oss och lekte med Hanna i två timmar. 

(null)

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0