Valborg, soffa och Örebro

I måndags jobbade jag bara. 

I tisdags slutade jag tidigare då det var valborgsmässoafton. Kl 14 cyklade jag till flustret och mötte upp Susanne. Vi var där i ca tre timmar. Sedan cyklade vi hem till henne och åt paj och drack bubbel. Dock hade en huvudvärk kommit smygande. Varken tabletter eller vila i hennes soffa hjälpte, så kl 21.30 cyklade jag hem och sov istället för att åka vidare till stan. 

I onsdags var det röd dag. Barnen kom ca kl 12. Efter lunch cyklade Hanna hem till Svea. Jag och Nelly rensade i hennes klädlåda och tog fram sommarkläder. Hanna och Svea kom hem lite senare och åt middag. Därefter cyklade de till träning kl 18. Jag och Nelly åkte en sväng till Gränby för att titta efter skärp. Jag cyklade till Årstaparken och hämtade Hanna 19.30. 

I torsdags var jag på kundmöte i Virsbo. Var hemma kl 21. 

I fredags kl 10.30 ringde soffbudet när jag var på jobbet. De skulle komma kl 11 istället för mellan 12-16 som vi kommit överens om. Så jag skyndade mig hem på cykel och tog emot soffan. Budet hjälpte till lite så att det blev möjligt för mig att bära in soffan. Jag skruvade ihop ryggstöd, armstöd och ben samt åt lunch innan jag tog buss tillbaka till jobbet. Kl 16.30 mötte jag upp mamma på stan. Vi gick till scandic och åt räkfrossa och drack vin. Vi tog sedan bussen hem och ställde iordning soffa och ny matta. 

Igår åkte vi till Örebro, var framme hos Ann-Marie, Mats och Ulrica vid kl 13. Vi fick bubbel och lax till lunch. På eftermiddagen tog vi en promenad och fikade rabarberpaj. Till middag fick vi räkpaj. 

Idag åt vi frukost och gick en promenad. Sedan åkte vi tillbaka till Uppsala, köpte med mat från Dylans Grill.  Efter lunchen åkte vi tre gånger till återvinningen med mina gamla soffdelar. Därefter åkte vi till Ikea och köpte ett bord som jag monterade ihop. Vi hann titta lite på Netflix innan jag skjutsade mamma till tåget. På vägen hem storhandlade jag på ica. 

(null)

(null)

(null)

(null)




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0