Ikea

I måndags efter jobbet var jag till cykelverkstaden som då fixade min punktering.  

I tisdags morse var jag till vårdcentralen och lämnade blodprov innan jobbet. Jag gick sedan tidigare från jobbet för att hämta Hanna som fått läkartid för att kolla upp kisseriet. Hon undersöktes och fick lämna blodprov. När vi kom hem så var Nelly hemma. Efter middagen cyklade jag med Nelly till gymnastiken. Hämtade henne kl 20. 

I onsdags var jag till frisören på lunchrasten. Efter jobbet hämtade jag Hanna på fritids. Fröya hade följt med Nelly hem. Efter middagen skjutsade jag Hanna till innebandyn. Hämtade henne kl 19.15. Fröya blev hämtad av sin pappa. 

I torsdags var båda barnen hemma när jag kom hem. De hade dammsugit och torkat badrummet. Efter middagen hämtade vi ett paket på Lager 157 och skjutsade sedan Nelly till innebandyn. Jag och Hanna stannade till i Gränby och bytte ett par skor samt köpte presenter. Nelly fick skjuts hem av Dennis kl 20. 

I fredags följde Hanna med Svea hem och åkte med henne till innebandyn. Nelly och Fröya var hemma när jag kom hem. Hanna fick skjuts hem av Sveas pappa. Fröya blev hämtad av sin pappa. 

Igår klev vi upp 7.40. Hanna hade samling i Tierp 9.30. Hon spelade fyra 12-minutersmatcher och var klar 11.45. Då åkte vi vidare till österbybruk där Nelly hade samling 12.15. Blev tyvärr förlust. På hemvägen stannade vi vid en stor godisbutik. Jag cyklade sedan till ica och handlade. På kvällen kom Nellys kompis Lisa och vi tittade på mello. 

Idag klev vi upp 8.30. Vi skjutsade Hanna till Isabells kalas på turbo kl 10. Jag och Nelly åkte till dollar store och köpte kalasgrejer. Sedan åkte vi till Ikea och köpte en hylla med skåp och lådor. Hanna fick skjuts hem av Sveas mamma. Efter lunch monterade vi ihop hyllan, tog ett par timmar. Sedan åkte vi till Dennis och lämnade innebandyväskor och köpte mat på chop chop. 

 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0