Vedyxaskogen

I måndags efter jobbet åkte jag på ärende till hm och city gross. 

I tisdags när jag cyklade hem från jobbet så ringde Nelly och meddelade att hon glömt fotbollsskorna hos Dennis. Jag cyklade förbi honom och hämtade upp dem och sedan förbi träningen som precis skulle börja. Hanna hade gått hem tidigare och lekte med Svea och Simon på gården. Efter middagen blev Svea upphämtad av sin mamma. Nelly kom hem 18.45. 

I onsdags slutade vi tidigare. Jag stannade vid ica och handlade. Slappade resten av dagen. 

I torsdags var det kristi himmelsfärd, jag åkte till vedyxaskogen och gick utefter en vandringsled, ca 6 km. När jag kom hem försökte jag städa ur städskåpet för att göra plats för mina verktyg. Sedan åkte jag till Gränby en sväng för att hämta glass på ica som Hanna fått i födelsedagsgåva. Kl 16 cyklade jag in till stan och mötte upp Åsa. Vi åt middag på Thai Village. Sedan gick vi på bio och såg The hustle. 

I fredags jobbade jag. Köpte med mig sushi på vägen hem. På kvällen gick jag över till Susanne och drack bubbel. Kom hem 22.30. 

Igår åkte jag till vedyxaskogen och gick vandringsleden åt andra hållet, tog ca 1 timme och 12 minuter. När jag kom hem ägnade jag sex timmar åt att föra över bilder till datorn, sortera dem, ladda upp på fotosida och skapa en fotobok för år 2018. 

Idag åkte jag på ärenden till Gränby, Jysk och ÖoB. Sedan storhandlade jag på ica. På eftermiddagen har jag fixat med disk och tvätt och sorterat papper. Jag hann även ut en sväng till Årstabacken för att springa några vändor uppför kullen. Därefter har jag färgat håret. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0