Bio och Egon

I måndags jobbade jag bara. 

I tisdags var jag på kundmöte i Örsundsbro. Kom hem kl 22. 

I onsdags på lunchrasten lämnade jag in cykeln på verkstad igen, flera ekrar som gått sönder igen. Jag fick ta bussen hem efter jobbet. På kvällen kom Hanna till mig då hon hade haft feber två dagar. 

I torsdags var jag och Hanna hemma hela dagen. Kl 17 promenerade jag till ica och mötte upp Nelly som varit på fritidsklubben. Hanna var pigg igen på kvällen. Vi skjutsade Nelly till träning som började kl 19. På vägen hem tog vi med Hannas cykel hem från Dennis. Nelly fick skjuts hem av Emma efter träningen. 

I fredags hämtade jag cykeln från verkstaden, med ett nytt förhoppningsvis starkare bakhjul. Efter jobbet var jag och 14 kollegor på bio och såg Lyrro. Sedan gick vi vidare till baren D1. Cyklade hem vid kl 24. 

Igår hade jag ingen energi alls på förmiddagen. Vid 12.30 åkte jag till Ikea en sväng och sedan även Stadium. När jag kom hem ägnade jag två timmar till att plocka grejer; det var kläder, leksaker, disk, papper och annat överallt. Kl 18 cyklade jag in till stan och mötte upp Åsa. Vi åt på Egon, jag åt kyckling blt sandwich. Jag cyklade hem vid kl 21.30. 

Idag åkte jag till ica och varannanvecka-storhandlade. Sedan fortsatte jag med att sortera bland alla papper som ligger i högar hemma. Har därefter bara slappat och kollat på två filmer. 

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0