Allsång, lek och kalas

I måndags och tisdags hämtade jag barnen på fritids efter jobbet. 


I onsdags efter jobbet cyklade jag in till stan och mötte upp Susanne och Camilla. Vi åt middag på Stationen; en club sandwich. Sedan cyklade vi till Stadsparken och scenen Parksnäckan för att vara med på allsång med temat ABBA. Vi cyklade hem vid 21.30. 

I torsdags och fredags hämtade jag barnen på fritids efter jobbet. Vi handlade fredagsmys på Ica. Efter middagen kom grannbarnen Maja och Thea. De lekte ute en stund och tittade sedan på film. 

Igår kom Agnes och Felicia hit, de har gått på barnens fritids denna vecka men går vanligtvis på en grannskola. Vi gick till en skogsdunge för att leka och fika. De blev hämtade för att äta lunch, men kom senare tillbaka hem till oss för lite mer lek. 

Idag åkte vi till Lekia för att köpa present. Sedan åkte vi till city gross för att köpa ingredienser till ytterligare en present. Vi gjorde en blommande kaktus av godis. Jag skjutsade Nelly till Tuvas kalas i skölsta. Hanna fick också komma in och leka med hennes lillasyster Elsa. Jag åkte hem och åt lunch. Jag hämtade dem efter två timmar. Då följde Nelly med Esther hem. Jag och Hanna åkte hem och spelade kort och spel. Vi var ute och sparkade boll. Nelly kom hem vid kl 18. Vid kl 20 skjutsade jag dem till Dennis då de ska åka till Skåne imorgon. 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0