40-årsfest

I måndags hämtade jag Nelly efter jobbet. Vi åt middag och hämtade sedan Hanna hos hennes klasskompis Majken i Slavsta. 


I tisdags jobbade jag bara. 

I onsdags var jag på kundmöten i Hedemora. Var hemma 19.30. 

I torsdags efter jobbet åkte jag in till stan och köpte en present. Jag mötte upp Åsa på Texas Longhorn där jag åt burgare och sötpotatispommes. Kom hem kl 20 och var så trött så jag la mig direkt för att sova. 

I fredags hämtade jag Nelly i skolan. Vi gick hem och hämtade bilen, handlade på Ica och hämtade sedan Hanna hos maxima i skölsta. 

Igår åkte vi till lekia och köpte en present. Vi åt lunch på Max. Sedan skjutsade vi Hanna till Sveas kalas i skölsta. Jag och Nelly åkte till Gränby då Nelly ville köpa armband på Hm. Vi hann hem en stund innan vi hämtade Hanna kl 15. Vi var hemma tills Julia kom kl 17.15 för att vara barnvakt. Då tog jag bilen till Bälinge för att gå på Jennys 40-årsfest. Hon bjöd på god italiensk buffé och jag drack alkoholfri cider. Jag var hemma kl 22.30. Barnen hade borstat tänderna och gick då och la sig. 

Idag var Nelly på fotbollsträning 10.30-12. Vi var sedan hemma en stund, barnen åkte sparkcykel och hjälpte till att rensa lite i rabatten. Vi cyklade till Årstaskolan för Hannas innebandyträning kl 16-17. 






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0