Turbo och fotbollsmatcher

I måndags åkte jag till Virsbo för två kundbesök. Var hemma kl 20.

I tisdags och onsdags hämtade jag barnen efter jobbet.

I torsdags mötte jag upp fd kollegan Jenny på trattoria Commedia där vi åt trerätters middag. Jag åt bruschetta med parmaskinka, pasta med oxfilé och kantareller samt pecorinoost med svart olivmarmelad.

I fredags skulle jag ha hämtat barnen, men Dennis gjorde det tidigare då Hanna hade huvudvärk. De kom till mig när jag kommit hem från jobbet. Vi åkte till Ica och handlade. Nellys kompis Esther sov över hos oss.

Igår kom även Esthers lillasyster Elsa och lekte. De åkte hem före lunch. Efter lunch åkte vi till turbos lekland. Därefter åkte vi till Sibylla och en godisbutik.

Idag ställde vi klockan på 8. Nellys fotbollslag hade samling kl 9.15 i Diöshallen. Hon spelade två matcher efter varandra, en vinst och en oavgjord. Två mål av Nelly. Hon missade den tredje matchen då vi åkte direkt till danslektion. Sedan lunch och lite lek i cirkusparken. Vi cyklade till Hannas fotbollsträning kl 16.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0