Innebandyskada och biohelg

I måndags, tisdags och onsdags har jag bara jobbat.

I torsdags hämtade jag barnen. Vi gick hem och åt middag. Sedan åkte vi till Gränbyskolan för Nellys innebandyträning. I slutet av träningen ca kl 19.20 snubblade Nelly under matchspel och en medspelare snubblade ovanpå henne. Nelly slog pannan i golvet och hennes innebandyglasögon trycktes in mot pannan och skar upp ett sår ovanför ögonbrynet. Jag bar in henne i omklädningsrummet och la henne på golvet. Tog pappersrulle från toaletten och försökte stoppa blodet. Såret var ca 2 cm långt och glipade mycket, jag kände direkt att vi måste åka till sjukhuset. Dennis flickvän Emma var också där och hon ringde till Dennis som jobbade på ambulansen den kvällen. Han hade ingen patient så han kunde komma och hämta Nelly. Under tiden försökte jag trycka ihop hennes sår och hon var ledsen hela tiden. När Dennis kom så tejpade han ihop såret och tog med henne till barnakuten. Hanna fick följa med Emma hem och sova över där. Jag körde till sjukhuset och när jag kom dit så var Nelly lugn och blev undersökt av sköterska. Hon fick en kompress med bedövningsvätska över ögat. Efter en liten stund fick vi komma in i ett rum och klockan var då ca 20.30. Sedan fick vi vänta till kl 22.45 innan läkaren kom. Han tyckte det skulle bli svårt att tejpa så nära ögonbrynet och att det blir bättre att sy. Så då blev det dags för bedövningsspruta som gjorde riktigt ont. När han sedan sydde så gjorde det fortfarande ont och Nelly var ledsen hela tiden. Efter fyra stygn så var han klar och då kändes det bättre. När vi kom hem var hon gladare och hon fick sova i min säng.

I fredags gick Nelly vara ledig. Hon vaknade vid kl 8 och var pigg. Hon blev hämtad av Dennis kl 10 och då cyklade jag till jobbet.

Igår sov jag till kl 10. Jag fixade med tvätt och åkte och handlade. På eftermiddagen tog jag tåget till Gävle och Petra. Vi åt middag på Pinchos och gick på bio och såg "Jag älskar dig -en skildmässokomedi". Jag var hemma vid 22.30.

Nelly hade spelat två fotbollsmatcher under lördagen och varit på kalas på Turbo lekland.

Idag sov jag till 9.30. Jag diskade hela veckans disk och fortsatte med tvätt. Kl 12 tog jag tåget till Stockholm. Jag gick till Wilmer Kaffebar och åt en avokadosmörgås på surdegsbröd. Sedan strosade jag i affärer en stund. Därefter mötte jag upp Marie och vi åt asiatisk buffé på Pong. Vi avslutade Florence Foster Jenkins på bio innan jag åkte hem.

Nelly har idag varit på dansträning och kalas, Hanna har varit på kalas på Leos lekland och innebandyträning.

Precis inkommen på sjukhuset:



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0