Chokladråttor

I måndags jobbade jag hela dagen. 

I tisdags och onsdags hämtade jag barnen efter jobbet. 

I torsdags lämnade jag barnen kl 7 och jobbade hela dagen. 

I fredags hade Hanna feber så hon kom till mig kl 7 på morgonen. Vi såg på tv och läste böcker. Efter lunch tog vi buss till Årsta och hämtade vagnen på förskolan och Nelly på skolan. Vi handlade på Ica innan vi gick hem och bakade chokladråttor. 

Igår vaknade Hanna kl 7.15. Vi var bara hemma på förmiddagen. Efter lunch gick vi till Årstabacken och åkte snow glider. Sedan gick vi hem och Nelly bytte till innebandykläder. Vi promenerade till Årsta centrum och tog buss till Johannesbäckskolan. Efter träningen fick vi skjuts till Årsta centrum. Vi handlade lite och promenerade hem. 

Idag vaknade Hanna återigen 7.15. På förmiddagen läste vi böcker och la pussel. Sedan tog vi buss in till stan och åt lunch på Max. Vi lämnade tillbaka böcker på biblioteket och shoppade strumpbyxor på Lindex. När vi kom hem åt vi mellis och Hanna bytte om till innebandykläder. Vi gick till Årstaskolan för träning. Både på dit- och hemvägen stannade vi till vid Årstabacken för några åk med snow glider. 











Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0