Bio, shopping, kalas och innebandy

Igår var vi lediga, barnen vaknade 7.30. Vi tog bussen till Boland City. Vi shoppade kläder till barnen på HM och godis på City Gross. De fick varsitt par byxor, varsin klänning, varsitt par glitterballerinaskor, trosor och nagellack. Vi åt lunch på Max innan vi tog bussen till stan. Där gick vi på Knattebio och såg Marskatter och leksaksbilen. Därefter tog vi bussen till Olle, Camilla och Julia. Vi gav Julia present då hon fyllt 12 år och fikade. Fick sedan skjuts av dem hem. 

Idag sov vi till 8.30. Vi cyklade till Årstaskolan där det idag startade en innebandyskola för barn födda 07 och 08. Nelly var laddad och hade fått en ny klubba och glasögon. Jag och Hanna tittade på. Hon får testa en gång till nästa vecka innan hon bestämmer sig för om hon vill fortsätta. 

Vi handlade på Ica innan vi cyklade hem för lunch. Sedan cyklade vi till Emilia i Slavsta som hade 7-årskalas. Vi fikade och lekte innan vi cyklade hem igen. 







Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0