Jobbvecka

I måndags cyklade jag till jobbet och arbetade 8-14. Jag hämtade Hanna på förskolan och åkte hem till Dennis där Nelly fortfarande var lite febrig. Vi beslutade att hon skulle vara hemma ytterligare en dag. Därför fick båda barnen stanna hos Dennis. Jag cyklade hem och tog en promenad till Gränby köpcentrum tur och retur. Blev ca 5 km. På vägen hem stannade jag i Årsta centrum och hämtade ut mössorna jag beställde på Me&I till tjejerna. En rosa med krona till Nelly och en marinblå med cupcakes till Hanna.

I tisdags cyklade jag till jobbet och arbetade 8-14. Jag hämtade tjejerna och var Nelly helt frisk. Vi lekte lite i två lekparker innan vi åkte hem för att laga middag.

I onsdags lämnade jag barnen kl 7. Jag cyklade till jobbet och arbetade 8-16 innan jag hämtade barnen igen.

I torsdags lämnade jag barnen kl 7. Jag cyklade till jobbet och arbetade 8-16. Efter jobbet gjorde jag lite ärenden på stan. Jag köpte 40-årspresent till Anneli, två baslinnen till mig själv och varsin sjal till barnen.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0