Intervjuer

I måndags skulle jag och barnen ha varit lediga, men jag hade bokat in en anställningsintervju så de fick gå på förskolan några timmar. Intervjun var på en redovisningsbyrå inne i stan. Jag har fortfarande inte hört något från dem, de vill ju gärna ha någon med erfarenhet så det ser inte så ljust ut för mig. När jag hade hämtat barnen så cyklade vi till tre olika lekparker och lekte.

I tisdags lämnade jag barnen kl 9. Även denna dag hade jag en intervju för en tjänst som ekonomiassistent. De skulle intervjua 10 personer av 200 sökanden så det är tuff konkurrens. Sedan tog jag en timmes promenad. Därefter var det städdags, vilket verkligen behövdes. Det låg saker precis överallt i lägenhet, speciellt leksaker. Skönt när det blir hyfsat rent igen. Framåt kvällen cyklade jag till Ica i Årsta och handlade. Sen kom jag på att jag hade fullt i återvinningshinken så jag cyklade till Årsta centrum igen med plast, glas och metall.

I onsdags cyklade jag till jobbet och arbetade 8-16.

I torsdags cyklade jag till jobbet och arbetade 10.30-18.30.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0