Valborg

I tisdags jobbade jag 8-16. Egentligen skulle jag varit ledig, men under denna dag behövs extra personal. Årets stora dag i Uppsala är valborg... Det började dagarna innan med skvalborg och kvalborg... Och avslutas dagen efter med finalborg...

Jag hämtade barnen och vi gick till Årstaparken för att titta på majbrasa. Enligt tidningen skulle den tändas 19.30 men det var tydligen kl 21. Så vi gick hem igen och sov istället.

Igår skulle jag ha jobbat men var ledig då det på röda dagar behövs färre personal. Efter lunchen cyklade vi till Dennis och åkte tillsammans på tivoli. Hanna tyckte det var otäckt med alla ljud och musik och stoppade fingrarna i öronen. Hon ville inte åka någon karusell. Så Nelly fick alla åtta biljetter själv plus att jag fick två åk tillsammans med henne i en liten berg-o-dalbana. Vi åt sockervadd och spelade på chokladhjul, ingen vinst.

Sedan cyklade jag till ICA i Årsta och storhandlade då jag fått välkomstkuponger från dem. Jag skickade in min skoluppgift för rättning och tog det sedan lugnt med en film. Den hette In time och var riktigt bra. Lite sci-fiction och action.

Idag har jag jobbat 8-16. Mitt busskort har nu gått ut och istället för att fylla på det så cyklade jag till jobbet. Jag hämtade tjejerna och vi åt middag hos Dennis, han hade lämnat kvar rester i kylen när han åkte.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0