Årstaparken

En vecka till har gått i rasande fart :). I måndags lämnade jag barnen på förskolan kl 7. Deras förskola är stängd i juli så nu är det Årstaparken de går på. Det är lite längre att cykla och åt fel håll. Det fanns i alla fall personal och kompisar som de kände igen. Jag jobbade 8-16.30.

I tisdags var jag ledig men vaknade kl 8. Kunde i alla fall ligga kvar i sängen ett tag. Jag tog en liten löptur och cyklade sedan till Gränby. Där köpte jag varsin bikini till tjejerna så att de inte behöver ta med sig varje gång de ska hit. Jag började läsa en ny bok på eftermiddagen och städade lite. Sedan kom Anneli hit och vi satt ute och drack vin och åt kex och ost fram till kl 23.

I onsdags jobbade jag 8-16. Sedan cyklade jag till Helena. Hon hade hämtat mina barn på förskolan samtidigt som hon hämtade Emilia. Vi cyklade hem och gjorde korv med bröd.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0