Sommarloppet

I måndags var jag ledig. Jag gjorde som jag brukar när jag är barnledig; tar sovmorgon, läser, handlar, städar, tvättar och promenerade en timme på kvällen. På Lindex köpte jag en finkappa till Nelly, passade på då jag hade en 30%-kupong. Köpte även massa strumpor till henne på City Gross, samtliga med samma motiv så det blir lätt att sortera de tvättade strumporna.

I tisdags kl 9 tog jag bussen till ett företag som heter Fiomi. De sökte friska människor för att använda som referenspersoner i en klinisk studie. Jag fick information, svara på några frågor och lämnade ett blodprov, tog ca 15 min. Som tack fick jag en biobiljett.

Sedan promenerade jag 1,5 km in till stan. Jag köpte skor till Nelly på Skopunkten; finkängor, vinterskor och ett par sportskor (ta 3 betala för 2). Därefter promenerade jag hem. Jag cyklade till förskolan och hämtade barnen.

Jag och barnen tog bussen in till stan då Nelly och Emilia var anmälda till Sommarloppet. Det var start och mål på Stora Torget och sträckan var ca 600 m. (Hon och Dennis hade tränat lite dagen innan så att hon skulle få känna ungefär hur långt det var. Hon orkade då inte springa hela vägen utan gick en bit.) Dennis jobbade dagpass, men kunde smita lite tidigare och hann fram innan start. När loppet startade ville även Hanna springa iväg, så henne fick jag hålla i. Det var ingen tidtagning eller placeringslista på barnloppet. Men det var ca 80 barn och jag skulle gissa att Nelly och Emilia kom på ca 20 plats. Det gick fort och jag tror de sprang hela vägen. De höll varandra i handen när de sprang i mål :). Coop sponsrade loppet och de fick en påse med festis, godis mm och en Coopcheck på 100 kr (lika mycket som anmälningsavgiften).



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0