Bio

I fredags jobbade jag 7-14. Jag hann hem för att duscha och fixa mig innan jag tog bussen in till stan för att möta Anneli. Vi gick på bio och såg danska filmen Jakten med Mads Mikkelsen. Ett drama om en manlig förskollärare som blir oskyldigt anklagad för övergrepp på barn. Efteråt gick vi till Terassen och drack två drinkar (pina colada och strawberry daquiri) innan jag åkte hem igen.

I lördags kom mamma och Mats och hälsade på. Vi fixade lite i lägenheten; satte upp kökslampan och skruvade ihop tv-bänken och två av förvaringsskåpen. Vi åkte till IKEA och shoppade lite gardinstänger, rullgardiner och extra hyllplan till köksskåp. Sedan fortsatte vi med skruvandet ett tag till; rullgardinerna kom upp och ett högskåp till badrummet byggdes ihop. På kvällen kom barnen hem till mig efter att ha varit i Hedemora och firat Monas födelsedag.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0