Barnkalas

I lördags fick jag sovmorgon till kl 10. Kl 12 började Nellys födelsedagskalas. Emilia, Anna, Edvin, Adrian, Ella och Love kom hit, men Klara var tyvärr sjuk. Barnen åt korv med bröd, pysslade, lekte, åt tårta och fiskade i fiskdamm.

Efter kalaset skjutsade vi Dennis till tåget då han skulle till Uffe i Stockholm på födelsedagsfest. Sedan åkte jag och barnen till Gränby köpcentrum där Nelly fick shoppa för pengar som hon fått i present av Magnus och Ulrika samt av gammelmormor Gun. Hon köpte en axelbandsväska, hårflätor, hårspännen och ringar.

I söndags var det dags för ytterligare ett barnkalas. Denna gång kom Sebastian, Inez, Emma och Maja. På kvällen kom Olle, Emila och Julia hit på middag. Vi åt hamburgertallrik och sedan semi freddo till efterrätt. Jag tror nog stora tjejen varit ganska nöjd med helgen som gått.

Idag har jag jobbat 8-14 och Dennis jobbade dagpass. Nu på kvällen har jag varit till gymmet, men denna gång har jag inte sprungit något utan endast promenerat. En förkylning har smygit sig på mig under dagen så jag känner mig inte helt pigg.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0