Kryssning & regn

Oj, har det gått en hel vecka sedan jag skrev sist? Får se om jag kommer ihåg vad som hänt den senaste tiden...

I måndags jobbade Dennis dagpass. Jag åkte iväg och storhandlade och sedan jobbade jag på butikskontoret en stund innan jag hämtade tjejerna.

I tisdags fick Dennis sovmorgon då han skulle jobba natt. Jag och tjejerna åkte till nyöppnade Leos Lekland och träffade Anneli, Sebastian och William. Det fanns massor av klätterställningar, studsmattor och olika rutshkanor. På eftermiddagen var vi tjejer en stund hemma hos Helena och Emilia. Dennis hade först utbildning på eftermiddagen och sedan sista passet på ambulansen innan "semestern" (han kommer istället att jobba på larmcentralen vissa dagar under juni). 

I onsdags jobbade jag 8-16. Dennis hämtade barnen när han vaknat och på kvällen gjorde vi tacos som vi bjöd Olle, Emilia och Julia på. De kom för att fira Hannas födelsedag och fick även rabarberpaj och kladdkakemuffins. När barnen lagt sig så tog jag på mig löpardojorna och sprang ut en sväng, närmare bestämt 4,6 km på 37 minuter. Jag är INTE bra på att springa. Försöker ta det i intervaller, promenerar en minut och joggar i fyra minuter osv. 

I torsdags jobbade jag 8-15 och promenerade sedan hem. Dennis jobbade kväll på larmcentralen. När jag hämtat barnen så åkte vi hem till Petra, Johan, William och Inez. Vi blev bjudna på mat och fika och firade William som fyllt nio år. 

I fredags fick jag sovmorgon. Efter lunch åkte hela familjen till Kapellskär och tog en dagskryssning över till Åland. Vi lekte, dansade, åt buffé och köpte godis. Kl 21 var vi hemma igen. 

Igår jobbade jag 8-16. Dennis och barnen hämtade upp mig på jobbet och vi släppte av Dennis på stan då han hade sommarfest med sina kolleger. Vi spenderade eftermiddagen och kvällen inomhus med spel, film och popcorn då det bara regnade och regnade ute. 

Idag åkte vi till IKEA och åt lunch och Nelly fick köpa en liten matta som hon spanat in förra gången hon var där. På eftermiddagen kom Emilia hit och lekte. Vi andra bara slappade, men tog sedan ett ryck och torkade ur några kladdiga hyllor i kylskåpsdörren. Det hade läckt kolasås där för ett tag sedan. Efter middagen var jag ute och sprang igen och hann denna gång 4,9 km på 37 minuter. Nu har Denns åkt iväg till båten för att träffa Bosse och snickra lite.  


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0