Semester

I måndags vaknade jag ensam då familjen fortfarande var kvar i Hedemora. Jag fortsatte med att sortera pappershögarna i garderoben. Sedan promenerade jag till tågstationen för att möta upp Dennis och barnen. De hade lämnat in bilen för reparation av kylpaketet och tog därför tåget tillbaka. Vi tog bussen hem till oss och grillade kött till middag.

I Hedemora hade Nelly varit på cirkus med sin kusin Klara och där för första gången ridit på en liten liten häst.

I tisdags lämnade jag barnen på förskolan och jobbade 12-20.15. Efter det passet så har jag nu semester i en månad!

I onsdags jobbade Dennis förmiddag på larmcentralen. Jag promenerade in till stan för att göra ärenden och äta lunch. Sedan promenerade jag till Gränby Köpcentrum för att handla lite mat. Därifrån tog jag bussen hem. På eftermiddagen var vi ute och lekte med grannarna i solvädret. På kvällen sprang jag 4,4 km på 30 minuter.

I torsdags fick Dennis sovmorgon. Efter lunch tog vi bussen in till stan. Jag och Nelly gick till mitt jobb för att fira en av kollegorna som fyllt år och åt jordgubbar. Dennis strosade på stan medan Hanna sov i vagnen. De tog sedan bussen hem medan jag gick till tågstationen för att möta Nina och Jennie som kom på besök. Vi gick till restaurang Åkanten och åt middag. Jag beställde tonfisk som serverades med vårrulle, innehållandes nudlar och grönsaker, och vitlökscreme. Till efterrätt tog jag ostar med fruktbröd och marmelad. Vitt vin till varmrätten och rött vin till desserten. Innan de åkte hem hann vi med en cider på restaurang Stationen.



Bilen skulle ha blivit klar på torsdagen. Men verkstaden hade fått fel delar så vi får vänta ett tag till på att få hämta ut den.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0