Nationaldag & tivoli

I måndags jobbade jag 8-15. Dennis jobbade eftermiddag på larmcentralen. När jag hade hämtat barnen så lekte Nelly med Emila ute en stund. Vi gick sedan till bokbussen och därefter hemåt för kvällsbad.

I tisdags jobbade jag 8-14. Dennis jobbade förmiddag på larmcentralen. Jag promenerade hem från jobbet och hämtade barnen. Dennis kom lite senare då han körde ett träningspass först. Jag och Nelly åkte sedan hem till en arbetskollega till mig som tog studenten. Hennes föräldrar är mina chefer och vi blev bjudna på mat och dryck. Under tiden åkte Dennis och Hanna till båten och snickrade lite.

Igår fick Dennis sovmorgon, det var egentligen min tur men jag bytte bort den så att jag får sova på söndag istället. Efter lunch hade vi tänkt åka in till stan för nationaldagsfirande, men vädret var inte det bästa. Istället åkte vi på ärenden till Jula och Bauhaus. Där träffade vi på Andreas, Anita och Melker och blev inbjudna på grillmiddag hos dem i Vreta. Innan vi åkte dit hann vi med en glass i Bolandcity och handla med oss lite mat från Citygross. Vi var hemma igen vid halv tio.

Idag har Dennis jobbat förmiddag på larmcentralen. Jag gjorde ärenden på Biltema där jag köpte brevkorgar, så att mina pappershögar kan sorteras. Jag åkte till Bauhaus för att byta en av solcellslamporna vi köpte, då en beståndsdel saknades. Jag tankade bilen och åkte till Gränby för att handla mat. På eftermiddagen åkte hela famljen till Studenternas IP där det var tivoli på besök. Barnen åkte flera karuseller, köpte sockervadd, klubba, munkar, mjukisdjur. Att bränna en femhundralapp gick väldigt fort... Klockan blev mycket så vi åkte till Java för att äta mongolisk buffé. På kvällen hann jag med en löptur, 5 km på 37 minuter. Temperaturen var helt lagom, och det gjorde inget att sommarregnet strilade lätt ner.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0