Middag & bowling & sommaravslutning

I fredags jobbade jag 7-15. Jag promenerade hem. På kvällen var vi hembjudna till grannarna Helena, Andreas och Emilia. Även grannarna Marie, Stefan, Edvin och Adrian var där. Vi drack bubbel och åt försnacks på deras loungealtan. Sedan serverades varmrätt, vin och efterrätt på deras inglasade altan. Hanna gick upp och tittade på TV på övervåningen vid halv tio och somnade då i soffan. Nelly var vaken tills vi kom hem vid halv tolv.

I lördags jobbade Dennis 7-15. Barnen sov till halv tio. Jag och tjejerna åkte till Gränby och köpte present till förskolepedagogerna. Vi åkte till City Gross och köpte godis. Vi åt lunch på McDonalds och åkte till ICA i Årsta och köpte billigt kött.

På kvällen åkte jag och fem granntjejer till Fyrishovsbowling. Där åt vi först middag och drack vin. Vi hade beställt grilltallrik med god svampsås. Vi bowlade en timme och för mig gick det inte så himla bra. Jag kom trea första omgången, men andra serien kom jag helt sist. Vi promenerade in till stan och satt en stund på Åkantens uteservering där jag drack en drink. När det blev lite kyligare ute så gick vi till Magnussons och där drack jag en Breezer. Kvart i tolv tog vi bussen hem igen.

Under tiden hade Dennis bjudit in granntjejernas män och sambos med barn. De grillade kött, tittade på fotboll och lekte. Hanna hade somnat vid halv tio och Nelly somnade i soffan vid elva.

Även igår sov barnen, och vi föräldrar, till halv tio. Vi gjorde pannkakor till lunch och sedan åkte Dennis och jobbade 15-22. Vi fick besök av Anneli, Sebastian och William. Med dem åt vi jordgubbar och lekte både inne och ute. På kvällen bakade vi chokladbollar och kladdkakemuffins.

Idag har jag jobbat 8-14. Dennis var till verkstaden för att kolla upp vår bil, då AC'n inte fungerat. Och det var ju ingen rolig historia. Det verkar som att kylpaketet är spräckt och kommer att kosta MÅNGA tusenlappar att laga...

När jag kom hem från jobbet så gick vi till förskolan för att vara med på sommaravslutningen. Då vädret inte var så stabilt så firades det inomhus. Barnen sjöng sånger och sedan fikades det med medhavd matsäck. Under tiden började det att regna ute.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0