Mammabesök & hörselkontroll

I tisdags var jag ute och sprang på förmiddagen. Som belöning (eller förstöring) åt jag och Dennis på Mariannes kebab till lunch. Dennis jobbade eftermiddag och barnen var ute och lekte. Vår lekpark började renoveras denna dag så det var grävskopor här och förberedde för gungor och klätterställning med rutchkana.

I onsdags fick jag sovmorgon. Jag tog sedan bussen in till stan och mötte min mamma som kommit med tåget. Vi åt asiatisk-/sushibuffé på Fugu och gick i några affärer. Sedan promenerade vi hem till oss och hämtade barnen på förskolan. Medan de lekte så passade jag på att sortera bland mina papper och räkningar. Vi skjutsade mamma till tåget på kvällen. Dennis jobbade eftermiddagspass.

I torsdags jobbade Dennis förmiddag. Jag lämnade Hanna på förskolan och tog sedan bussen in till stan tillsammans med Nelly. Vi bytte buss och åkte vidare mot sjukhuset. Där skulle Nelly på obligatorisk hörselkontroll för fyraåringar. Hon fick lyssna på ljud i hörlurar och samtidigt flytta stavar från en låda till en platta med hål. Kontrollen tog bara några minuter och hon var jätteduktig och lyckades höra ljuden. Sedan var det bara att ta två bussar tillbaka till förskolan för att lämna henne. Jag tog sedan min femte buss för dagen till jobbet och arbetade 10.40-20.15. Sedan sprang jag hem. Tyvärr tog strömmen i telefonen slut så tidsmätningen avbröts efter halva vägen. Dessutom fick jag jätteont på insidan av båda mina smalben...

I fredags jobbade Dennis förmiddag. Jag lämnade barnen och åkte till arbetsförmedlingen där jag hade inbokat möte med min handläggare. Det var dags för ny handlingsplan och jag fick tips på jobb som jag kan söka. Jag har ju sökt ett par jobb varje vecka i ett år nu och ännu inte fått napp så motivationen har sjunkit. Sedan gick jag till biblioteket för att låna böcker som jag kan läsa under semestern medan barnen leker... Därefter var det dags för jobb 11-20.15. Dennis och barnen åkte på eftermiddagen till Hedemora så jag var ensam hemma på kvällen. Lekparken hann dock invigas av dem innan de åkte.

Igår jobbade jag 8-16. Jag tog bussen till Coop för att handla lite och promenerade sedan hem. Jag hade tagit på mig regnjacka och gore-texskor, men det hann precis sluta regna när jag skulle gå. När jag kom hem satte jag mig framför datorn och gick in på ICA's fotosida. Där arbetade jag vidare med Hannas babybok (som jag började med i höstas och sedan inte haft tid med). Det tog tre timmar och nu är den snart klar för beställning. Jag påbörjade även en fotobok med bilder från vår senaste Egyptenresa.

Idag har jag jobbat 10-17. När jag kom hem så åt jag lite mat och sedan sydde jag kläder som varit trasiga, speciellt mina byxor som alltid får små hål mellan benen... Sedan tog jag på mig träningskläderna och sprang 5 km. Det blev samma tid som förra gången, trots att jag endast gick i en minut (mot 4 min förra gången) och sprang lite fortare på slutet... Märkligt, men det går nog inte att lita helt på appen.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0