Furuvik

Förra söndagen mådde jag bättre efter min magsjuka, men jag väntade till på eftermiddagen innan jag åkte till Hedemora där barnen var. Då hade jag fått låna en bil av Pontus eftersom vår bil fortfarande var på reparation. Dennis jobbade sitt tredje nattpass på rad på larmcentralen.

I måndags åkte jag och barnen tillbaka till Uppsala efter lunch.

I tisdags ägnade vi förmiddagen åt semesterpackning. Efter lunch åkte hela familjen ut mot kusten till en stuga i Ängskär. Där väntade Olle, Emilia och Julia. Vi fiskade, lekte och förberedde matsäck. På kvällen grillade vi kött och även marshmallows innan det var läggdags i deras gäststuga.

I onsdags efter frukost begav vi oss alla från stugan till Furuvik. Där tittade vi på djur och åkte karuseller. Vi åt medhavd pastasallad och köpte sockervadd. Det regnade när vi åkte dit, men sedan lyste solen hela dagen. Till middag blev det McDonalds i Gävle innan vi åkte vidare mot Hedemora. Båda barnen somnade nöjda i bilen.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0