Fröbröd
Jag hittade recept på ett LCHF-bröd på www.56kilo.se
3 dl smakrik ost, t ex västerbotten (jag använde cheddar)
3 ägg
1 tsk bakpulver
1 msk fiberhusk
0,5 dl mandelmjöl
0,5 dl skalade sesamfrön (hade inga hemma, tog pumpakärnaor istället)
0,75 dl solrosfrön
0,25 dl hela linfrön
Blanda allt och bred ut på plåt. (Jag använde en liten plåt och tyckte inte att det täckte hela ytan så jag gjorde en tredjedels sats till och bredde ut.) Grädda 15 min på 225 grader. Låt svalna och skär upp i rutor (jag fick 12 rutor, ca 5x6 cm)
3 dl smakrik ost, t ex västerbotten (jag använde cheddar)
3 ägg
1 tsk bakpulver
1 msk fiberhusk
0,5 dl mandelmjöl
0,5 dl skalade sesamfrön (hade inga hemma, tog pumpakärnaor istället)
0,75 dl solrosfrön
0,25 dl hela linfrön
Blanda allt och bred ut på plåt. (Jag använde en liten plåt och tyckte inte att det täckte hela ytan så jag gjorde en tredjedels sats till och bredde ut.) Grädda 15 min på 225 grader. Låt svalna och skär upp i rutor (jag fick 12 rutor, ca 5x6 cm)
Kommentarer
Trackback