Bio

Igår skulle Dennis ha varit ledig, men istället jobbade han ett extra dygnspass i Stockholm. Jag lämnade Nelly på förskolan och gick sedan hem och la mig och sov en timme tillsammans med Hanna. När hon vaknade låg vi kvar en stund i sängen och efter en halvtimme somnade hon om. Jag vågade inte lämna henne ensam i min säng så jag låg kvar och surfade på min mobil i ytterligare en timme. Sedan var det bara att försöka hinna med att äta lunch innan Nelly skulle hämtas igen.

På eftemiddagen lekte Nelly hemma hos Emilia och hon fick även äta middag där. Under tiden kunde jag promenera med Hanna, plocka disk och leka lite med lilltjejen.

Imorse kom Dennis hem från jobbet och kunde lämna Nelly på förskolan innan han skulle sova. Jag och Hanna gick återigen och la oss för att sova en timme. På eftermiddagen tog jag en promenad med Hanna. Sedan tog jag bussen in till stan för att träffa Petra. Vi åt asiatisk buffé på Dragon Palace och gick sedan på bio. Filmen hette Sarahs nyckel och handlade om en judisk familj som blev hämtade till koncentrationsläger. Det var en sorglig film. Det hade jag förväntat mig, men jag trodde att det skulle vara lite mer glädje i den också. Men den var godkänd ändå.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0