Jobb

Denna vecka har jag jobbat 8-16, 7-16, 8-16 och 8-18. Varje dag har jag cyklat fram och tillbaka till jobbet. Nelly har varit på förskolan. Men nu blir det tre dagars ledigt för mig och barnen.

Igår när jag kom hem från jobbet så åkte vi till Lännabadet knappt två mil bort och badade, till och med jag var i vattnet! Innan hade vi stannat till vid leksaksaffären och köpt nya armpuffar till Nelly (hennes ena hade gått sönder) och en till babybåt.

Idag kom Jimmie, Karin, Joel och Klara på besök. Tillsammans med dem så åkte Dennis och barnen ut med båten. De åt glass i Skokloster och badade.

Jag har ställt klockan på 7 (eller 6) när jag jobbat denna och förra veckan. Men jag har vaknat innan den ringt varje morgon. Hanna vaknar ofta tidigt numera. Ibland har man tur och hon somnar om. Men det blir svårt för mig att somna om när jag vet att jag snart ska kliva upp...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0