Septembervardag

Igår jobbade Dennis dagpass och sedan åkte han till sitt extrajobb och arbetade även nattpasset. Och idag var det dags för ett ordinarie nattpass. Sedan är han ledig i sex dagar! Ska bli skönt för både honom och mig att få sova ut lite. Tillsammans med utbildning han har haft denna vecka så har han arbetat ca 76 timmar på de senaste åtta dagarna.
Hanna är fortfarande snorig och vaknar ofta av täppt näsa. Jag droppar i lite koksalt, men det hjälper bara en stund. Försöker få ut snor med snorsugen, men den fungerar inte så bra tycker jag. Och hon blir superarg så fort jag närmar mig näsan! Nu har hon börjat rulla runt i sömnen. Hon sover ganska bra när hon ligger på mage eller sidan. Men ibland blir hon sur när hon hamnar på mage, så jag får vrida tillbaka henne ganska många gånger.
Hanna har nu fått smaka sin tredje smak från burkmatens värld. Denna gång stod potatis med broccoli och ris på menyn. Hon slukade även den. Så nu har jag börjat ge små portioner med gröt på morgonen och burkmat mitt på dagen och kvällen.
Igår promenerade jag och Hanna till ett fik för att träffa några andra mammor och bebisar. Vi är ett gäng uppsalabor som träffats via internet på sidan Familjeliv. Än så länge har jag bara träffat några utav dem, men igår kom ytterligare två mammor, som bor några mil utanför stan. De flesta av dem har också syskon i åldern 2-4 år. På eftermiddagen hängde jag och tjejerna ute i lekparken tillsammans med grannar, måste ta tillvara på dessa dagar med härligt väder!
Idag fick jag sova en timme extra på förmiddagen. Jag hade gärna sovit lite mer, men Hanna höll inte med mig... Istället gick vi till öppna förskolan på babysång. Under tiden var Dennis och Nelly ut på landet och hälsade på en arbetskollega som har en dotter som fyllde ett år i somras.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0