Dag 35

Idag gjorde jag färsbiffar till middag. I färsen tillsatte jag "liquid smoke" för att ge biffen en rökig smak. Till det gjorde jag "ugnspotatis". Det var en påse från Findus som jag hittade i frysdisken. I blandningen fanns potatis, palsternacka, morötter, broccoli, lök och sötpotatis. Jag gjorde även ett test med att steka vitkål (salt och peppar på). Det kan man ha till kött och fisk istället för potatis, pasta eller ris. Och det var gott! Ett glas rött vin fick det bli idag också. Till det åt jag ost från "skrattande kon", lightvarianten. Dessutom var jag tvungen att prova de nya chipsen med pickles & mayo. Hmm...undrar vem som tvingar mig att smaka alla nya saker, någon som sitter på min ena axel kanske? Får nog lov att putta bort den varelsen!
Frukost 6 p: Turkisk yoghurt, hallon, havremix
Lunch 11 p: Spagetti, köttfärs, pecorinoost, ketchup
Middag 14 p: Färsbiffar, amerikansk lättdressing, tomat, lök, mozzarella, ugnspotatis, stekt vitkål
Mellanmål 13 p: Chips 40 g, 3 skrattande kon light, 2 dl rött vin


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0