Filmkväll

Igår åkte Dennis hemifrån tidigt. Han skulle till Stockholm för att hjälpa sin mammas kusin med service av fyrhjuling. Hemkomsten blev sent på kvällen.

Jag lämnade Nelly på förskolan och åkte sedan in till stan. Jag shoppade ett rött midjeband till Nellys lucialinne. Jag hälsade på på jobbet och hämtade en familjekalender som jag beställde av en arbetskollegas barn (jultidningsförsäljning). När jag hämtat Nelly så fick vi lekbesök av grannen Ellen och hennes Klara och Irma.

Kl 18.30 somnade Nelly återigen i soffan. Kl 19 kom Petra hit för tjejkväll och då fick även Hanna lägga sig. Vi gjorde middag och snacks. Sedan blev det en film som heter I skuggan av värmen. Det är en svensk film som handlar om en tjej som missbrukar heroin och en kille som är polis, och de blir kära i varandra. Svenska filmer är ofta inte så bra, men den kan väl få ett godkänt betyg.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0