Dag 94
Idag har jag ätit lunch på café Unico. Jag valde en sallad med räkor, krätftstjärtar, ägg, aubergine och kronärtskocka. Som tillbehör blev det grovt bröd, mangodressing och rhode island.
Även till middag blev det sallad. Jag använde då pasta, chorizo, lök, ruccola, bladspenat, italiensk dressing, pestodressing och caesardressing.
Frukost 5 p: En halv skogaholmslimpa, messmör, ägg, kaviar
Lunch 15 p: 1 dl räkor, 1 dl kräftstjärtar, grovt bröd, 1 dl dressing
Mellanmål 4 p: 2 finn crisp, hottentottar
Middag 12 p: 100 g pasta, 100 g chorizo (9%), 30 g avokado, 1 tsk olja, 2 msk dressing
Middagssalladen
Även till middag blev det sallad. Jag använde då pasta, chorizo, lök, ruccola, bladspenat, italiensk dressing, pestodressing och caesardressing.
Frukost 5 p: En halv skogaholmslimpa, messmör, ägg, kaviar
Lunch 15 p: 1 dl räkor, 1 dl kräftstjärtar, grovt bröd, 1 dl dressing
Mellanmål 4 p: 2 finn crisp, hottentottar
Middag 12 p: 100 g pasta, 100 g chorizo (9%), 30 g avokado, 1 tsk olja, 2 msk dressing
Middagssalladen
Kommentarer
Trackback