Mobilreparation

I måndags jobbade jag bara. 

I tisdags var barnen hemma när jag kom hem. Jag och Hanna åkte till alina och lämnade in Hannas telefon då touchen och högtalaren fungerade dåligt. 

I onsdags var Hanna hemma när jag kom hem. Nelly hade gått iväg till fotbollsträning på Johannesbäck. Jag hämtade henne kl 18 då det regnade. 

I torsdags var barnen och Svea hemma. Jag och Hanna (och Svea) åkte till kansliet och köpte en regnjacka till henne. De gick sen hem. Jag åkte vidare till alina och hämtade ut hennes telefon. Efter middagen åkte hanna till fotbollsträning i Lindbacken, hon fick skjuts av Svea. 

I fredags var Nelly på fotbollsträning i Årsta när jag kom hem. Hanna hade följt med Hilma hem efter skolan. När Nelly kom hem åt vi tacos. Esther och Hedvig kom sen hit. Jag åkte till ica och handlade fredagsmys och hämtade Hanna i salabacke. Jag gick hem till Susanne en timme. Hedvig åkte hem, men Esther sov kvar. 

Igår städade vi på förmiddagen efter att Esther åkt hem. Hanna gick ut och lekte med Svea och Simon. Efter lunch åkte Nelly elsparkcykel hem till Astrid där hon skulle sova över. Hanna, Svea och Simon var inne hos oss en stund innan de gick ut igen. När Hanna kom in så åkte vi till kandyz och köpte godis. 

Idag har vi bytt sängkläder, hängt tvätt, vikt tvätt, plockat disk. Hanna lekte med Svea och Simon både inne och ute. Nelly kom hem på eftermiddagen. Kl 16.30 åkte Hanna iväg med Elsa till crossfit. Jag hämtade dem kl 18 och skjutsade Elsa till skölsta. Vi lämnade grejer hos Dennis och köpte med mat från chop chop till middag. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0