Simning

I måndags var Hanna och maxima hemma när jag kom hem. Nelly var hos adelina. Maxima åkte hem när Hanna skulle iväg på innebandy. Jag cyklade med Hanna till Johannesbäck. När vi var framme kom hon på att hon glömt sitt knäskydd, så jag cyklade hem igen och hämtade det. Sedan cyklade jag hem och lagade middag. Nelly kom hem precis innan jag cyklade tillbaka till träningen och mötte upp Hanna kl 19. Därefter hem för att äta middag. 

I tisdags och onsdags jobbade jag bara. 

I torsdags var båda barnen hemma när jag kom hem. Hanna gick till fotbollsträning på IP Kl 18. Efter middagen skjutsade jag nelly till Lindbacken för innebandy Kl 19. På vägen hem plockade jag upp Hanna från fotbollen. Jag hämtade nelly Kl 20.30. 

I fredags handlade jag ica på vägen hem. Jag gick över till Susanne och drack bubbel och åt tapas. Linda kom också och hade med sig champagnen som vi köpte tillsammans på ålandskryssningen i somras. Gick hem vid Kl 22. 

Igår sov jag till Kl 9, låg kvar i sängen en timme. Jag ägnade förmiddagen åt städning och dammsugning. Efter lunch åkte jag och Susanne till Fyrishov där jag simmade 1000 m. Senare på kvällen skjutsade jag Susanne och hennes barn in till stan. Till middag gjorde jag libapizzor. Den ena med kantarellost, västerbottenost och picklad rödlök och den andra med bresaola, pinjenötter och ruccola. 

Idag vaknade jag Kl 8 och kunde inte somna om. Vid 10 fick jag ut på promenad i 3,6 km. Efter frukost åkte jag på ärenden till dollarstore och rusta. Jag storhandlade sedan på ica och köpte med citysallad till lunch. På eftermiddagen har jag tvättat kläder och tittat på serier. 

(null)

(null)

(null)




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0