Däckhotell och höstlov

I måndags och tisdags jobbade jag bara. 

I onsdags var Nelly hemma när jag kom hem. Hanna var hos Svea. Hanna och Tuva fick skjuts till innebandyträning av Emma. Jag åkte på ärenden till Clas Ohlson och rusta innan jag hämtade upp Hanna och Tuva i Lindbacken kl 20. 

I torsdags hade jag tagit ledigt. Barnen blev hämtade av Dennis vid 9.30, de skulle till Skåne. Jag gick till vårdcentralen och lämnade ett blodprov. Efter lunch körde jag fram bilen till porten för att lasta in vinterdäcken från förrådet. Kl 15 åkte jag till bildemo för att få däcken bytta. De behöll sommardäcken i sitt däckhotell. Jag slappade resten av dagen. 

I fredags jobbade jag bara. 

Igår tog jag en morgonpromenad på 3,5 km. Eftersom det nu fanns lite mer plats i mitt förråd så kunde jag ställa in de sista flyttkartongerna med kläder som inte används samt två taklampor. Jag tvättade kläder och tog det lugnt. Kl 16.30 åkte jag till Fyrishov och simmade 1000 m. 

Idag tog jag en morgonpromenad på 3,5 km. Sedan åkte jag till ica och storhandlade. Jag har därefter tittat på serier och tvättat vinterkläder som varit nedpackade hela sommaren. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0