Soul train och vintertid

I måndags morse fick jag, som vanligt den senaste tiden, ta en fight med Nelly om att lägga ifrån sig mobiltelefonen vid måltider. Det slutade med att hon fick mobilförbud i fyra dagar... Jag lämnade barnen på fritids och jobbade. På kvällen hade jag två kundmöten i Örsundsbro. Jag var hemma 22.30 och stannade då på ica och handlade lite mat. 

I tisdags hämtade jag barnen och Esther följde med oss hem. Kl 19 skjutsade jag dem till dansen och Esthers mamma skjutsade sedan hem dem. 

I onsdags hämtade jag barnen. Hanna gick hem till Svea och lekte. Nelly var hem till maja en stund. 

I torsdags hämtade jag barnen. Vi var hemma kl 17. Hanna bytte om till innebandykläder och vi åkte iväg 17.10 till Dennis för att hämta Nellys innebandyoverall. Hon fick byta om i bilen och vi åkte förbi Max drive-in och köpte hamburgare kl 17.30. Barnen åt i bilen och jag släppte av Nelly på Leos lekland 17.45 där hennes innebandylag skulle leka. Jag och Hanna åkte till johannesbäcksskolan där Hannas träning började kl 18. Jag satt kvar i bilen en stund och åt min hamburgare. När träningen var slut kl 19 så åkte vi till skölsta så att Hanna kunde lämna partyinbjudningar till två kompisar. Vi hämtade Nelly kl 20 och åkte sedan hem och duschade. 

I fredags efter jobbet var jag på AW på o’connors med kollegor kl 17. Sedan mötte jag upp Susanne kl 19 vid BJ och vi gick på nattklubben Soul train. De stängde kl 22 och vi gick vidare till baren Level. Jag tog buss hem 23.40. 

Igår sov jag till kl 10. Efter frukosten startade storstädning av mitt hem som förfallit de senaste veckorna. Kl 15 var jag klar med plock av kläder, leksaker, papper, pyssel, snoddar mm, samt hade dammat och dammsugit. Jag körde igång tvättmaskin och diskmaskin. Jag åkte sedan och lämnade innebandyväska till Hanna, tankade bilen och handlade på ica innan jag föll ner i soffan. 

Idag vaknade jag 7.30 (8.30 om vi inte ställt om klockan), kunde inte somna om men låg kvar en timme till. Jag tog en promenad på 40 min, kallt och blåsigt. Kl 12 åkte jag till Gränby och åt toast till lunch. Sedan åkte jag till Ifu och tittade på Hannas matcher i två timmar, hon gjorde ett mål. Därefter åkte jag tillbaka till Gränby och köpte vinterkängor till mig och barnen på stadium, strumpbyxor åt barnen på kappahl, smink till mig på hm och julklapp på leklust. Jag åkte vidare till Jysk för att titta på täcken, till Intersport för att köpa innebandystrumpor och -klubba och till citygross för att handla mat. På kvällen tränade jag en halvtimme på löparbandet. 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0