60-årskalas

I måndags åkte jag tidigare från jobbet och hämtade barnen 16.30. Vi var på Nellys innebandyträning på Ifu kl 17-18. 


I tisdags följde Hanna med Svea hem, som nu flyttat med sin pappa från skölsta till gatan bredvid vår. Jag hämtade Nelly och efter middagen gick hon också dit för att leka en stund med Sveas storasyster Selma. Kl 19 hämtade jag Nelly och skjutsade henne till dansen. Sedan hämtade jag Hanna. Vi hämtade Nelly kl 20.15. 

I onsdags efter jobbet åkte jag till Intersport och köpte höstskor till Nelly. Jag handlade mat på Coop. Var in på citygross och köpte höstvantar till barnen. Var in på ÖoB en sväng. Åkte till Ica Maxi och hittade gummistövlar och gympaskor till Nelly. 

I torsdags efter jobbet åkte jag till Gränby och letade efter överdragsbyxor till barnen, men hittade inga bra. 

I fredags gick barnen från fritids med Svea och Selma hem till deras mamma i Salabacke. Jag hämtade dem där efter jobbet. Vi åt tacos hemma och hade fredagsmys. 

Igår gick vi upp 8.30. Vid kl 10 åkte vi till Willys och köpte lördagsgodis. Sedan åkte vi till Örebro och firade min moster Anne-Marie som fyllt 60 år. Mormor, moster Siv, kusin Carro och kusin Ullis med familj var också där. Vi fick lunch och fika, vi var även ut på en promenad. Vi åkte hem kl 17. När vi kom hem vid kl 19 så åt vi middag på Sibylla. 

Idag åkte vi till Gränby på förmiddagen. Nelly handlade halsband och tröja. Hanna köpte present. Barnen fick varsin ryggsäck. Kl 14 lämnade vi Hanna på kalas hos Rakel. Kl 15.30 lämnade jag Nelly på Ifu då hennes lag skulle äta tillsammans och se en damlagsmatch. Jag hämtade Hanna kl 16. Vi var på Hannas innebandyträning i johannesbäcksskolan 17-18 och åkte sedan till Ifu. Vi tittade klart på sista perioden av dammatchen innan vi åkte hem. 




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0